Pynt haven med flotte lanterner

Lanterner udendørs giver et dejligt indbydende lys om natten, og er flotte og dekorative om dagen. Med en lanterne kan du hurtigt skabe en hyggelig stemning, som passer perfekt til en lun sommeraften på terrassen.

Udendørslanterner kan også bruges hvis du holder bryllup, barnedåb, grillaften, sommerfest eller andet i haven og ønsker at skabe et flot og elegant lys om aftenen.

Udendørslanterner med solceller

Hvis du er på udkig efter udendørslanterner men er i tvivl om hvilken slags du skal vælge, kan du med fordel se nærmere på lanterner med solceller. De er nemlig både nemme, praktiske og miljøvenlige. Lanterner med solceller lades op af sig selv af solen, så de kan lyse om natten når mørket falder på.

Solcellerne i lanternerne fungerer på den måde, at det lille solpanel i lampen omdanner solens stråler til strøm, som lagres i løbet af dagen, så lampen kan lyse om aftenen. De fleste udendørslanterner tændes automatisk når det bliver mørkt, mens andre er udstyret med en tænd og sluk-knap.

Undgå bøvlet med ledninger

Det smarte ved udendørslanterner med solceller er, at de ikke kræver strøm fra en stikkontakt. Dermed undgår du trælse ledninger og spare samtidig på strømforbruget. Derudover undgår du den brandfare der kan være, ved at anvende levende lys. Og selvom du vælger en lanterne med solceller, får du ikke en ringere lyseffekt. Du kan nemlig få lanterner med solceller som kan lyse i helt op til 10 timer.

Udendørslanterner fås i mange forskellige designs, så du kan helt sikkert finde en, som matcher til din terrasse, altan eller balkon.

Udendørslanterner er også yderst velegnede til caféer og restauranter, som tilbyder udendørs servering. Her kan lanternerne give gæsterne lys om aftenen, samtidig med at de skaber en hyggelig atmosfære og stemning, som man ikke kan andet, end at blive i godt humør over.