Gæstehus i haven? Byg dit eget anneks

Anneks, havehytte, gæstehus – kært barn har mange navne. Skal dette forårsprojekt være et nyt hus i haven, så er du kommet til det rette sted. Her får du tips til, hvordan du får det ideelle anneks til overnattende gæster, kreative stunder eller en lille ferie fra hjemmet!

Uanset hvad du har i tankerne for dit anneks, kan du se frem til en spændende arbejdsproces.

En ekstra hånd

Du bør starte med at lave en plantegning over dit anneks. Hvilken facon, skal huset have, hvor stort skal det være og hvor bred en veranda ønsker du? Når du har skitseret dig frem til den perfekte plantegning, kan du vise den til håndværkere, der kan hjælpe dig med at udføre arbejdet. Find både tømrer og malermestre hos Duemose. Det vil speede processen op at være flere op arbejdet, og du vil ligeledes være sikret et flot og robust resultat.

Drømmer du også om at kunne have lys i annekset, måske endda et lille komfur eller strøm til en kogekedel, kan du assisteres af en elektriker fra Elinstallatøren. Har man ikke selv forstand på området, risikere man at komme til skade, når der er strøm og ledninger involveret.

Et anneks til hele året

Hvis du ønsker et anneks, der kan huse gæste trods diverse temperaturer og andre udfordringer fra vejret, skal du sørge for at bygge et isoleret anneks. Ikke nok med, at det holder kulden ude i vintermånederne, holdet det også varmen ude i de hede dage.

Vil du gerne opbevare batteridrevet værktøj i annekset, er det endnu engang en fordel med et isoleret anneks. Du kan med god samvittighed også pynte stedet med planter, såfremt du husker at komme ud og vande dem!

Glæd dig til et nyt anneks, hvor gæster kan føle sig hjemme, og hvor du kan få et frirum, hvornår end det passer dig!