Must-have badeværelsestrends i 2022

Ligesom tøj moden skifter år, efter år, så gælder det samme for indretningen af vores hjem og badeværelser. Om end i et lidt langsommere tempo. Ting, farver og overflader, som for få år siden var utænkelige at putte ind på badeværelset, kan pludselig være den helt store trend og det alle mest moderne.

Hos https://www.flottebade.dk/ ændrer vi jævnligt og tilfører ofte, nye produkter til vort sortiment. Så vi følger med tidens trend og vores kunders ønsker til nye produkter! I det følgende kan du læse om hvilke ”Must-have” trends, der er de helt store til badeværelser i 2022.

Badeværelset indretning

På indretningssiden, er en af det helt store trends, at badeværelserne bliver større og med øget fokus på velvære og wellness. Det at skabe en stemningsfuld og afslappende oase i sit eget hjem. Er noget som mange stræber efter. Et sted, hvor man kan tage en pause fra hverdagens stress og jag og hvor man kan komme til hægterne igen og gøre noget skønt og dejligt for sig selv.

Hvordan ser man så det i indretningen? En ting som har fået en genfødsel, på de danske badeværelser, er badekarret.. Her kan man nemlig opholde sig et sted, hvor det ikke blot drejer sig om et 3 minutters bad, men ro og fordybelse, måske med en bog, lidt musik og et glas vin.

En anden ting man ser meget i disse år, er en nærmest huleagtig stemning, med klinker i varme farver, møbler i forskellige træsorter, samt lys som kan reguleres og styres på forskellig vis, alt efter hvad badeværelset skal bruges til, lige her og nu.

En anden kæmpe trend, som sådan set ikke er på badeværelset, er at mange mennesker etablere udendørs bade, hvor de kan tage bad under åben himmel, især i sommerhalvåret. Men mange er blevet så begejstrede for at tage bad udenfor, at de nu benytter det, hele året.

Hvilke installationer trender?

Vi har lige nævnt badekarret, som har fået en stor genfødsel. Af andre ting, som er meget moderne i 2022, kan nævnes; Store brusenicher! Så store, at der kan være plads til 2 personer. Ofte med en flot og eksklusiv glas løsning, som er fremstillet, så den lige præcis passer til det enkelte badeværelse.

Duschtoiletter, er også en stor trend i disse år. Fokus på hygiejne og renlighed, er blevet meget stor i forbindelse med COVID19, hvilket har betydet at mange har fået øjnene op, for disse specielle toiletter, hvor man bliver skyllet med vand, efter toiletbesøg.

En lille ting, som en dispenser med desinfektionsmiddel / håndsprit, er også en hel naturlig del af tilbehøret på badeværelset i dag.

Vandhaner med sensor, er også noget flere og flere vælger, så man slipper for at rører ved armaturet. Flere producenter kommer i disse år med modeller, som både indeholder sæbe og håndsprit. Så det er noget vi kommer til at se meget mere til i de kommende år.

Farver og overflader!

Når det kommer til farver og overflader, så er det de varme farver som dominerer. Dvs. varme træsorter, messing, kobber og lignende. Lige som store klinker i brændte kulører, er noget man absolut må have, når man indretter et badeværelse i 2022.