Lær de forskellige sengetyper at kende

En god nats søvn er afgørende for, at du kan klare dig igennem en travl hverdag. Men for at få den bedste søvn, skal du have den rigtige seng. Og det kan være svært at finde ud af, hvilken seng der er den rigtige for dig. Der er mange forskellige sengetyper på markedet, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i dem. Derfor har vi her samlet nogle forskellige senge, som du kan læse om.

Dunlopillo elevationsseng

En Dunlopillo elevationsseng er en seng med en fast bund og en blød overmadras. Den er meget behagelig at ligge i, og den er god for dig, der har problemer med ryggen. Find din Dunlopillo elevationsseng her.

Kontinentalseng

En kontinentalseng er en seng, der er opbygget af flere lag. De forskellige lag kan variere i tykkelse, men de typiske lag er en bundmadras og en topmadras. Kontinentalsenge er utrolig behagelige at ligge i og kommer med en lang række fordele. De er gode for dig, der har problemer med ryggen eller for dig som sover på siden. Dog skal du være opmærksom på, at de fleste kontinentalsenge kan være meget dyre.

Boxmadras

En boxmadras er en madras, der er opbygget over en ramme. De er normalt meget bløde, og er derfor ideelle for dig, der sover på siden. Mange vælger også at bruge boxmadrasser som en ekstra madras på en kontinental seng. Men boxmadrasser kan også bruges alene. De fleste boxmadrasser har en træramme, men de findes også med en metalramme.

Konklusion

Som du kan se, er der mange forskellige senge at vælge imellem. Men hvilken er den rette for dig? Det kan jeg desværre ikke svare på. Det er jo selvfølgelig noget, du må finde ud af selv. Men jeg håber, at du nu har fået lidt mere indblik i, hvad du kan vælge imellem, og hvad der passer til dig.