Indram livets vigtige øjeblikke

Der er rigtig mange store øjeblikke i vores liv. Øjeblikke som vi både gerne vil nyde i nuet, men bestemt også øjeblikke som vi gerne vil kigge tilbage på i indrammede omgivelser.

Indram store billeder og plakater

Med en ramme 70×100 får man helt igennem gode muligheder for både at indramme billeder og plakater. Man kan altså med rigtig stor fordel investere i en ramme – for den kan faktisk bruges igen og igen i løbet af rigtig mange år. Man kan jo – som bekendt – med en ramme selv vælge, hvilket motiv man vil have på væggen. Det kan være, at man om få år har helt andre ønsker til, hvad der skal pryde en væg, også passer det jo helt perfekt, at man blot kan skifte motivet ud.

En ramme kan altså være med til at fortælle den historie, som en familie har igennem hele livet – om det så er barnedåben, fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet. Uanset hvad er rammen klar til at forevige billedet i hjemmet.

En helt personlig indretning

Den danske – og faktisk også den nordiske – indretning kan godt til tider opfattes som en smule kold. De grå farvenuancer i de helt stilrene boliger er helt sikkert noget, som virkelig tiltrækker den danske forbruger. Det er både en holdbar og stilren indretningsstil, som de fleste individer nok godt vil kunne se sig selv bo i.

Men det hele behøver ikke være gråt i gråt, og den nordiske ramme, som sættes igennem den specielle indretning, kommer da også med fordele. En af disse fordele er, at huset nemt kan ses som en slags blankt canvas. og den pågældende familie, som skal gøre huset til et rigtigt hjem, vil have stor mulighed for selv at sætte deres helt eget præg på hjemmet. Det kan naturligvis gøres med både personlige billeder eller plakater, som betyder noget helt specifik for den enkelte familie.