Hvilket gulv kan bedst tåle vand?

I køkkenet, bryggerset, entreen og selvfølgelig i badeværelset er det en god ide, at vælge et gulv, der kan tåle at blive vådt, men hvilket gulv kan bedst tåle at blive vådt? Det får du et bud på her. På www.flottegulve.dk finder du et stort udvalg af gulve, der kan tåle at blive vand.

Der findes en del forskellige gulve, der kan tåle at blive våde og som ikke vil tage skade, hvis eksempelvis vaskemaskinen bliver utæt og der går noget tid, før du har mulighed for at få gulvet tørret af. At et gulv kan tåle vand betyder dog ikke, at du kan lægge det i badeværelset, i hvert fald ikke her i Danmark, hvor reglerne får vådrum skal overholdes.

Når spørgsmålet er hvilket gulv der bedst kan tåle vand er svaret helt klart et klinkegulv, der også er det helt oplagte valg i badeværelset og andre vådrum. Klinker er i det hele taget et praktisk gulvvalg, da klinker generelt er både slidstærke og lette at rengøre samt vedligeholde.

En andet godt gulvvalg, hvis gulvet skal kunne tåle vand et vinyl og der findes vinylgulve, der er godkendt til lægning i danske badeværelse. Det gælder dog langt fra alle vinyler, derfor er det vigtigt at du spørger forhandleren til råds, hvis vinylgulvet skal lægges i et badeværelse.

Der findes også laminatgulve, klikvinyler og Disano gulve, der er særligt designet til at kunne klare at blive våde. Disse kan i mange andre lande også anvendes til lægning i badeværelser, men grundet høje omkostninger prioriterer producenterne ikke at få dem godkendt til lægning i vådrum i Danmark.

Til gengæld er disse gulve ofte et fremragende valg i både køkkenet, bryggerset, entreen og sågar i en fugtig kælder.

Er du i tvivl om hvorvidt et gulv kan tåle vand, så kan du altid spørge din forhandler, så du er sikker på at vælge et gulv, der kan holde til de udfordringer gulvet skal kunne klare hos dig.