Tips til at indrette på få kvadratmeter

Specielt i storbyer er der rigtigt mange, der bor i små lejligheder. Lejligheder med få kvadratmeter kan være svære at indrette, uden at det bliver kedeligt og proppet. Derfor får du her tre gode tips til hvordan du kan indrette din lille lejlighed uden at ødelægge en hyggelig stemning og fornemmelsen af at have plads til det hele.

Vælg en hjørnesofa

En genial måde at udnytte kvadratmeterne er at få en hjørnesofa. Det kan for eksempel være en Eilsersen Hjørnesofa. Her kan man vælge mellem en bred række stilarter, og få en hjørnesofa der passer perfekt ind i din bolig. Med denne klassiker bliver det muligt for dig at skabe en hyggelig atmosfære i stuens hjørne, der ville være perfekt til både lange filmaftner og kaffedates. Og det uden at gå på kompromis med din personlige stil.

Prioriter ekstra opbevaringsplads

Når man ikke har meget plads at leve på, så er det super træls hvis der skal stå et ekstra skab for at få plads til tøjet, eller en kommode til småting og køkkenudstyr. Der findes rigtigt mange måder hvorpå man kan få ekstra opbevaringsplads uden at skulle bruge mange kvadratmeter på det. Det kan for eksempel være ved at have opbevaringsplads under sengen, eller opbevaringskasser oven på køkkenskabene.

Rumdelere

Man kan også få ekstra opbevaringsplads i lejligheden ved at opsætte en kommode eller lignende som rumdeler. Specielt hvis man bor i en etværelseslejlighed kan illusionen om et ekstra værelse være super rart. Så kan man for eksempel opdele soveværelse og stue, så gæster ikke kan kigge direkte hen til den uredte seng. Det er en glimrende mulighed hvis du ønsker lidt ekstra privatliv kombineret med opbevaringsplads.

En anden mulighed er at hænge ”gardiner” op inde i lejligheden. Så kan man nemlig trække gardinerne for, og på den måde skjule sit soveværelse, når der kommer gæster.