Sådan passer du på dine møbler

Når man køber nye møbler, er det altid en god idé at tænke over, hvordan man kan passe på dem, så de holder længere. Ofte er det nemlig sådan, at de møbler, der koster lidt mere, også er dem der holder længere. Men det er ikke altid tilfældet. Derfor har vi lavet en lille guide med nogle tips til, hvordan du kan passe på dine møbler, så de holder længere.

Brug en bordpladeolie

En af de bedste måder at passe på dine møbler er ved at bruge en bordpladeolie. Det er især en god idé at bruge bordpladeolie på spisebordet eller på køkkenbordet, da bordpladeolien beskytter bordpladen mod madrester, væsker og fedt. Bordpladeolien er også med til at give bordet en smuk glans. Du kan køb bordpladeolie her.

Brug af møbelpleje

Møbelpleje er en anden måde at kunne beskytte dine møbler på. Møbelpleje er en olie, som er specielt udviklet til at beskytte dine møbler mod slid. Det er især en god idé at bruge møbelpleje på lædermøbler, da læder kan være særlig modtagelig for slid. Møbelplejen er med til at give lædermøblerne en smuk glans, men vær opmærksom på at møbelpleje kan ændre på læderets farve.

Anvendelse af møbelpolering

Møbelpolering er en god idé, hvis du ønsker at give dine møbler en lækker glans. Det er især en god idé at bruge møbelpolering på egetræsmøbler, da det er med til at give træmøblerne en smuk glans. Møbelpolering er også med til at beskytte dine møbler mod fedt og snavs.

Brug en imprægnering

En tredje god idé, hvis du vil passe på dine møbler, er at bruge en imprægnering. Imprægneringen er med til at beskytte møblerne mod fugt, så de ikke bliver ødelagte. Imprægneringen er også med til at forlænge levetiden på møblerne. Det er altid en god idé at passe på sine møbler, da det er med til at gøre, at de holder længere.