Nutidens trends

Der opstår nye trends konstant og det kan være svært at være up to date med dem det hele. Vi har alle mennesker forskellige præferencer og smage. Der er ikke noget rigtig eller forkert indenfor modeverdenen, men der er blot en masse inspiration man kan hente fra forskellige boligblade, magasiner og de sociale medier. Det er især på Instagram, at der bliver delt en masse tips og tricks inden for nutidens trends. Det er værd at tage et kig på Instagram og den populære platform Pinterest, hvis man eksempelvis overvejer at skabe et nyt liv i stuen. Her kan man suge en masse inspiration til sig.

Inspiration til stuen

Vi danskere holder utroligt meget af HYGGE. Derfor kan vi også godt lide at dekorere vores stue, og omfavne den med alt det vi elsker. Det er blevet populært at investere i et træbord, da det er bemærkelsesværdig og udstråler eksklusivitet. Her er det også vigtigt, at benytte noget træbeskyttelse. På denne måde beholder træbordet sin pæne overflade. Udover at tilføje et træbord til stuen, så kan du tilsætte farverige puder, en masse stearinlys eller pyntegardiner. Du kan også vælge et anderledes tæppe, som sætter et særligt præg og er med til at skabe hyggelige omgivelser. Det behøver ikke at koste en formue, der findes et stort hav af forskellige tekstiler, billeder, tæpper osv., som vil passe perfekt til dig.

Belysning

Lamper er også med til at skabe hygge. Man vil oftest vælge en der er praktisk, men samtidig også en der har behageligt lys. Her kan det være en ide, at mixe mellem en skarp og en blød pære rundt omkring i hyggekrogene, så der hverken bliver for lyst og heller ikke for mørkt. Det handler om, at prøve sig frem og finde den stil, der passer bedst til netop dig.