Indretningstips til det moderne hjem

Gennem de seneste år har der været en tendens til, at indretning i højere grad skal være strømlinet og med rene linjer, men uden at det bliver upersonligt og virker fladt. Måske har du selv stået i samme situation. Du vil gerne have rene linjer og ikke for mange nips ting, men du vil stadig gerne sætte dit eget, personlige præg på din bolig. Læs med her, hvis du vil have et par tips til, hvordan du kombinerer dette.

Akustikpaneler – funktionelle og stilfulde

Kan du ikke helt beslutte dig for, om du vil have billeder op at hænge på dine vægge? Så kan du i stedet overveje at kigge på akustikpaneler. Akustikpaneler kan forbedre oplevelsen af at være i et rum, ved at mindske forstyrrende genklang. Akustikpaneler er en god idé at have i rum, hvor man tilbringer meget tid, f.eks. i stuen eller i børnenes værelser. Det gode ved akustikpaneler er, at de ikke kun er funktionelle, men også kan se utroligt stilede ud. De vil kunne opleves som en del af væggen, og fås i forskellige træsorter. Du kan købe akustikpaneler online hos Wallshop.dk.

Sådan bringer du farver ind i dit hjem

Hvis du prøver at kombinere den skandinaviske indretning, hvor der ikke bringes mange farver ind i hjemmet, og hvor det hele helst skal være strømlinet og uden for meget nips rundt omkring, med din egen personlige stil? Hvis du f.eks. gerne vil have flere farver ind i dit hjem, kan du starte med at have én eller to farver, der går igen igennem hele dit hjem. Det gør, at du bringer farve ind i hjemmet, men stadig holder dig til det enkle design uden for meget rod, der springer i øjnene. Vælger du f.eks. grøn, kan du bringe planter ind i hjemmet, hvilket vil være med til at få indretningen til at se gennemarbejdet ud.