Indretningens betydning for den hjemlige atmosfære

Når det kommer til indretning, findes der enormt mange stilmæssige variationer. Lige så vel som vi mennesker klæder os vidt forskelligt, og vores stilistiske tøjvalg illustrerer noget om vores personlighed, afspejler hjemmets indretning meget om det individuelle menneske. Måske indretter man farverigt og moderne, eller simpelt og klassisk – eller også en fantastisk blanding! Heldigvis er der gode muligheder for at eksperimentere med forskellige udtryk og stilarter i hjemmet, så man løbende finder ud af, hvordan den individuelle hjemlige sfære bedst skabes, så der er overensstemmelse mellem personlighed og hjem.

Sofaen som centrum for hygge

Den hjemlige atmosfære bliver bl.a. skabt ved hjælp af de nøje udvalgte møbler. I dagligstuen er sofaen et essentielt møbel, der skal bruges til hjemlig hygge. Her kan familien samles til filmaftener med popcorn og veludvalgt bland-selv-slik foran fjernsynet. Sofaen er også fundamental til de bløde søndage på langs, lige så vel som den er vigtig ovenpå en lang arbejdsdag, hvor benene kan smækkes op, og sindet kan dvale. Sofaen er vigtig alle ugens dage: Derfor er det et møbel, der er særligt vigtigt at udplukke nænsomt.

Komfort, størrelse og udtryk

Der skal naturligvis tages højde for både komfort, størrelse og udtryk, når den nye sofa skal indkøbes. Det er vigtigt, at det er en sofa, der lever op til dine behov for komfort. Her skal du tilbringe mange timer, om det så er med familien, kæresten eller en god bog. Desuden skal den være passende i størrelse og udtryk. Hvilken plads skal den have i rummet? Skal den være det store, iøjnefaldende møbel, eller skal den være lille, fin og diskret? Der er selvfølgelig enorm forskel på en lille topersoners sofa og en stor flyder. Derfor er det vigtigt, at du inden dit køb af sofa, afklarer hvilke behov din nye sofa skal opfylde.