Indretning omkring huset har aldrig været nemmere end med fliser

Indretningen omkring hjemmet kan være en stor udfordring for nogle. Skal græsset gå helt op til husmuren? Måske skal der lægges lækkert træ ud, som skal behandles og passe?

Der er også mulighed for at få lagt fliser rundt om huset. Fliser – måske sammen med lækre granitsten – giver facaden om huset et elegant udtryk, som dit hjem uden tvivl vil være godt tjent med.

Desuden giver sætter det en standard, hvorpå du kan være kreativ eller holde den simple og minimalistiske stil.

Simpel indretning, der passer til den nordiske æstetik

Leder du efter fliser, som er store, nemme at holde og vil passe til alle hjem – stort set. Så leder du efter modul fliser.

De store tunge fliser ligger ofte 4 x 4 omringer af sten. Det er ikke nogen naturlov, at de skal ligge sådan. Det er blot behageligt for øjet og nemt at have med at gøre.

Hvis du heller vil lægge modulerne forskudt, ligge det i et mønster eller uden omringningen af de små, kraftfulde sten, så kan du helt undlade med det. Ligegyldigt hvordan du vælger at lægge din modul fliser, så har det samme simple og elegante stil over sig, som giver husfacaden kant.

Du vil gøre klogt i at investere i flisesand også, så fliserne ikke bliver ødelagte eller deforme, som de ligger på den kolde, våde og varme jorde. Stenene er ikke tungere, end at jorden kan lege med dem.

Brug din fantasi

Til det lidt mere spændende, skal der også placeres noget ovenpå stenene. Her kan du vælge at bruge din vilde fantasi og finde en kreativ og flot indretning om huset. Du kan også være meget simpel omkring indretning og lade stenen gøre sit.

Det simple bud ville være, at du hænger nogle lamper op langs husfacaden, stiller en bænk og lægger eventuelt granitsten ud også.

Har du behov for en mere, vil det også være mere end muligt. Du kan have små springvand, stole, planter op langs væggen eller hvad du nu er til. Fliserne sætter ingen grænser, faktisk tværtimod så åbner de op for, at du selv kan bestemme, hvordan der skal indrettes rundt om dit hjem.

Hyggelige små passager rundt om huset

Fliserne vil kunne agere sti for dig og dine gæster, når I går jer en tur. Der kan f.eks. være fliser fra huset over til drivhuset eller lignende.

De små fliser kan dukke op over ved skuret igen, hvor de også har en lille sti, som fører hen til en lille terrasse, hvor I kan nyde aftensolen.

Som den livsnyder du, skal du ikke være bange for at have dine drømme og udleve dem.

Alle mennesker trænger til små åndehuller, hvor de kan slappe af og tuller lidt rundt. For nogle hedder det en tur i skoven på sine gåben eller en cykel. For andre er det en tur langs fliserne over til bænken, der vender ud mod søen.