Gør dit rum mere levende med en mosvæg

Har du lyst til at gøre dit mødelokale, kontor, venteværelse eller bare almindelige hjem mere kunstnerisk og levende? Så kunne man overveje at ændre sine vægges ydere facader, ved netop at bruge mos, som et spændende og æstetisk flot middel til at gøre ens sted mere interessant samt flot. Mosvægge er blevet en mere genkendelig og populær udsmykningsform til ens bygning. Denne form pynte-metode kan være med til at skabe en større opmærksomhed, samt være med til at give en helt anden atmosfære og unik stemning til måske kontoret eller spisestuen. Den pyntede mosvæg kan være med til at skabe en mere og rolig og fokuserende stemning, da den naturlige del af facaden, kan have en effekt på hjemmet eller på kontoret. Den beroligende stemning er selvfølgelig præget af den naturlig design og materialet, der befinder sig på væggen. Mosvæggen består nemlig af ægte mos, som er præserveret og tørret til brug. Denne naturlige væg, som består af naturlige materialer, kan derfor være med til at sætte et stort indtryk på dine gæster eller kunder, som kommer forbi den yderst interessante væg.

Hvordan anvender man ægte mos på væggen?

Som sagt består mosvæggen af ægte mos, som bliver tørret og derefter tilført naturlig farve. Selve mosvæggen kan godt være skrøbelig, som ægte mos man finder, men selve ophængning af selve mosværket er ganske simpelt, da du blot skal hænge det op, som det lyster dig. Det er nemlig som et maleri der skal hænges på væggen, og derfor er det op til dig selv, om det skal hænges på venteværelset eller i mødelokalet.

Hvordan skal man passe på sin mosvæg?

Det er vigtigt at vide, at man ikke skal lade sin mosvæg stå i solen, da det kan ødelægge farven på mosset, og dermed falme. Den skal heller ikke stå i høj luftfugtighed, da det også kan ødelægge på mosset. Det kræver også af og til en smule afstøvning.