Gode råd til at opnå din drømmestue

At stå i døren til en tom stue i din nye bolig kan være en overvældende følelse. I og med at der er så mange muligheder, når det kommer til møbler, tilbehør og dekorationer, er det ikke altid let at vide, hvordan du skal indrette din drømmestue. 

Dog er der flere væsentlige ting, der i de fleste tilfælde bør inkorporeres i næsten enhver stue. Herunder finder du en lille tjekliste, der kan hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

Møbler i en stue

Der er nogle møbler, som er helt essentielle i en stue. Du har brug for en sofa og måske en lænestol alt efter, hvor meget plads du har. Derudover skal der være et sofabord, der passer ind i stilen med sofaen. Har du disse møbler i din stue, er du allerede godt på vej. 

Har du mere plads i stuen, kan du overveje at købe eksempelvis et Montana tv-møbel, reoler, sideborde og skabe til opbevaring. 

Tilbehør til stuen

Når du har fået møblerne på plads, er det tid til at tænke over tilbehøret i stuen. Først og fremmest skal du have noget belysning. Du kan vælge en loftslampe, væglamper, standerlamper, spots m.m. Og husk at det er alfa og omega med den mest optimale belysning i en stue.

Planter er en anden ting, der hører hjemme i en stue. Ikke nok med at de pynter, er de også med til at forbedre indeklimaet. Små tæpper gør desuden, at en stue føles varm og indbydende, så disse er en god tilføjelse. Det samme gør sig gældende, hvis du hænger forskellige ting op på væggene i stuen.