Giv din stue en overhaling

Der kan være flere grunde til, hvorfor du ønsker at friske din stue op og give den en ordentlig overhaling. Måske er du træt af farverne på væggene? Det kan også være, at du trænger til en ny indretning. Uanset hvad du har i tankerne, kan du få flere idéer til, hvad du kan gøre ved stuen ved at læse med videre.

Mal dine vægge i en ny farve

Har du hvide vægge, kan du med fordel male alle dine vægge med indendørs maling. Du kan enten male dem hvide igen, give en enkelt væg en specifik farve eller male alle væggene i den samme farve.

Er dine vægge allerede malet i en farve, og er du blevet træt af denne farve? Så mal dem hvide eller i en helt ny farve, der passer til dine møbler. Tag forbi farvehandleren og lån et farvekort, så du kan finde frem til den perfekte farve til din stue.

Gør noget ved indretningen

Du behøver ikke at købe en masse nye møbler for at skabe en forandring i din stue. Rent faktisk behøver du ikke at gøre andet end at rykke rundt på enkelte eller alle møblerne.

Det kan være en fordel at lave en tegning over, hvordan du gerne vil have, at møblerne skal stå. Laver du en tegning, undgår du at forslæbe dig i og med, at sofaen samt andre tunge ting ikke skal flyttes flere gange end højst nødvendigt.

Sidst men ikke mindst kan du tilføje grønne planter og noget nyt på væggene. Dette vil give en hyggelig atmosfære i din stue.