Den nemmeste måde at finde de helt rigtige gardiner

Før i tiden når det var tid til at skifte de gamle gardiner ud, var der sjældent andre muligheder end at gå ned i butikken og selv gå alle de mange muligheder igennem, hvis man da ikke tog tyren ved hornene og lavede dem selv. Det kan dog være svært at huske, hvor bredt og højt vinduet nu lige var. Og hvad med farven? Passer den nu også ind i stuen?

I dag kan man heldigvis shoppe hjemmefra ved at gå et smut online og finde de mange forhandleres udvalg på nettet. Der kan dog opstå et problem, fordi man ikke har mulighed for fysisk at røre gardinerne. Og selvom det uden tvivl er noget lettere at måle vinduet, når man er hjemme, kan det stadig være svært at vurdere, om gardinerne rent faktisk er de rigtige, før man har set dem i virkeligheden. Men der er kommet en ny metode.

Få gardinerne bragt til dig

På hjemmesiden https://www.bestil-gardinbussen.dk kan man ringe og bestille gardinbussen ud til sin egen adresse, så man både kan mærke materialet i hånden og se det i forhold til den øvrige indretning. Sagt på en anden måde kombinerer denne løsning fordelene ved de to tidligere metoder og løser samtidig de problemer, som var knyttet til dem hver især.

Få hjælp til alle dele af processen

Nogle gange kan ophængningen virke som et stort projekt. Det kan være svært at få gardinstangen til at hænge helt rigtigt og få længden til at passe perfekt. Derfor kan der være noget klogt i at række ud til gardinbussen og få hjælp af nogen, som har prøvet den slags mange gange før. Det er ovenikøbet ganske gratis at få et besøg af bussen, så det kan anbefales, hvis man ikke selv har tiden eller overskuddet til at bøvle med det.