4 kreative løsninger til en lille studiebolig

Er du lige flyttet ind i en mindre studielejlighed? Det er et stort skridt at flytte hjemmefra. Ikke nok med at du nu skal holde meget mere styr på din privatøkonomi, får du også mulighed for selv at indrette din bolig. 

Dog er der ikke altid meget plads i en studiebolig. Men heldigvis kan du sagtens indrette den på en måde, så der er rart og hyggeligt at være. Her finder du fire kreative løsninger til den lille studiebolig.

  1. Brug pladsen under sengen

Der vil helt sikkert være en masse plads under sengen. Denne plads bør du udnytte på bedste vis. Hvis du bruger pladsen under sengen, kan det være, at du ikke behøver at købe endnu en reol. Du kan placere tingene i bedrollers, så det er nemt at finde dem igen.

  1. Brug svævehylder

Hvis du gerne vil have noget opbevaringsplads, kan det være en god løsning at bruge svævehylder. Svævehylder på væggen fylder ikke meget, og de optager ikke noget gulvplads. Det er klart en fordel, når der er tale om en mindre studiebolig.

  1. Vælg multifunktionelle møbler

Derudover bør du vælge multifunktionelle møbler. Det vil sige, at møblerne skal have mere end en enkelt funktion. Eksempelvis kan du finde sofaborde med opbevaringsplads, eller du kan vælge en puf, der ligeledes kan bruges til opbevaring.

  1. Køb et spisebord med udtræk

Hvis du bor alene, er det nok med et mindre spisebord. Dog kan det være, at du gerne vil have et større bord, så der er nok plads til, når venner og familie kommer på besøg. I så fald kan du overveje at investere i et spisebord med udtræk. Du finder flere praktiske og flotte runde spiseborde med udtræk her.